Wij geloven dat mobiliteit een universeel recht is

10 JAAR OUD AVONTUUR

Waar we vandaan komen

Neo Mobility is ontstaan uit de as van een 10 jaar oud autodeelbedrijf. Het IT team herstelde het platform en de app en besloot vervolgens om een 100% IT bedrijf te starten. Het doel is om diensten te leveren aan bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en betrouwbare oplossing voor hun wagenpark.

Het team wordt gedreven door een grote affiniteit met IT omdat het begrijpt dat het vandaag de dag de beste oplossing is om de productiviteit en winstgevendheid in een bedrijf te verbeteren. En ook, door de visie dat mobiliteit een recht zou moeten zijn in de huidige maatschappij. Dat iedereen gebruik moet kunnen maken van een transportmiddel in comfortabele omstandigheden en tegen een betaalbare prijs.

Waar zijn we

Na een jaar van hardcore ontwikkeling, is het platform klaar voor gebruik!

Het IT team is in omvang verdubbeld, het aantal functionaliteiten is verdubbeld, en eerlijk gezegd, naar onze mening, is de algehele kwaliteit verdubbeld.

We hebben nu een effectief proces om ons te helpen bij het projectmanagement, effectieve tools om snel ondersteuning te bieden en high-end beveiligingsprotocollen.

We hebben onze oplossing
op een niveau waar we erg trots op zijn.

Waar gaan we heen

“Op naar de sterren, en daar voorbij!”

-Buzz Lightyear

Onze visie is heel duidelijk: we willen mobiliteit toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen! We willen een essentieel onderdeel zijn van de mobiliteitsrevolutie en dat willen we waarmaken.

In de komende 12 maanden willen we ons IT-team opnieuw verdubbelen en 10.000 mensen aan een vervoermiddel helpen. En binnen 5 jaar willen we dat doel doortrekken naar 1.000.000 mensen die onze oplossing gebruiken voor hun dagelijkse mobiliteit.

Als je geïnspireerd bent door onze missie en je wilt deelnemen aan de reis, doe dan met ons mee! We zijn er zeker van dat je van de rit zult genieten!