Help uw personeel en uzelf het beste uit uw wagenpark te halen.

De lijst van problemen die de groei van uw bedrijf vertragen en de winstgevendheid van uw vloot schaden, is lang. Zonder de juiste hulpmiddelen en soepele processen kunnen deze problemen zich eindeloos voortslepen.

Het NEO MOBILITY-platform voor wagenparkbeheer komt u te hulp. Een tool die uw problemen en moeilijkheden aanpakt met bewezen oplossingen.

Moderniseer en automatiseer tijdrovende taken op het gebied van wagenparkbeheer. Zodat u zich kunt richten op het tevreden stellen van uw klanten en het laten groeien van uw bedrijf.

Vraag een demo
Contacteer ons

Geschikt voor uw wagenparkbeheer

De oplossing voor al uw vlootbeheerproblemen

Bespaar tijd

Bespaar tijd met gestructureerde documentatie en georganiseerde bronnen.

Bespaar geld

Bespaar geld met efficiënte en geoptimaliseerde processen voor wagenparkbeheer.

UX verbeteren

De gebruikerservaring en -getrouwheid verbeteren door hen meer controle te geven over hun voertuig.

Hoe werkt het?

Onze oplossing bestaat uit twee instrumenten: het “platform” en de “app”.

  • Met het platform kunt u uw wagenpark op een zeer flexibele en geautomatiseerde manier beheren: u kunt uw personeel bijvoorbeeld toestaan om zonder uw tussenkomst auto’s te ruilen, u kunt hen toestaan om één weekend per jaar een speciaal voertuig (bestelwagen, sportwagen) te “huren”, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Met de app hebben uw medewerkers de touwtjes in handen: ze openen/sluiten hun auto, beheren hun boekingen, melden schade en (als u dat toestaat) beslissen of ze hun auto willen opwaarderen/downgraden, afhankelijk van wat er beschikbaar is in het wagenpark.

Aan de ene kant is elke functie zo ontworpen en ontwikkeld dat uw teamleden er gemakkelijk mee aan de slag kunnen. U zult met plezier vertrouwd raken met de ergonomische en zeer intuïtieve interface.

Anderzijds voorzien de verschillende geïntegreerde opties in alle behoeften van het vlootbeheer door doeltreffende oplossingen te bieden voor elk probleem.

past bij elke fleet management business’ modellen

Ons multimodale platform voldoet aan alle specifieke behoeften van uw bedrijf

Step 01

Step 02

Step 03

  • Stap 01

  • Stap 02

  • Stap 03

Kies voertuigtype(n)

Car
Truck
Bicycle
Motorcycle

Stel uw werkingsmodel in

Corporate fleet
Book/rent fleet management
Peer-to-peer sharing
Ready for electric cars
Station-based fleet
Free-floating fleet

Maak uw platform op maat

Customization
Mobile apps
Management dashboard
Operational team apps
Back-end
API
3rd party integration

fully Customizable app

Mobiele app – iOS & Android

Onze mobiele app is gebruiksvriendelijk, snel reagerend en mooi, en biedt een eenvoudig en betrouwbaar mobiliteitsinstrument dat uw klanten tevreden zal houden.

onze app ondersteunt:

  • Alle soorten voertuigen

  • Allerlei soorten prijs- en betalingsmodellen

  • Onbeperkt aantal talen

  • “Professional/Private” modus (geschikt voor gedeeld gebruik door bedrijven)

  • En nog veel meer…

multi-vloot georiënteerd dashboard

Webportaal voor vlootbeheer

Dit is waarschijnlijk de meest geavanceerde fleet management tool beschikbaar tot nu toe om te gaan met uw vloot (en), gebruikers, boekingen, prijsmodellen, data & rapporten, betalingssystemen, facturen, boetes,…

Het laat u toe gemakkelijk uw eigen wagenpark te beheren U heeft totale controle over alle instellingen en wij zullen u helpen om ze aan te passen wanneer het u uitkomt, zonder beperkingen.

het aansluiten van uw voertuigen is snel en eenvoudig

Connectiviteit & IoT

Ons platform is al geïntegreerd met verschillende telematicasystemen en kan worden gekoppeld aan elke andere IoT-oplossing die aan uw behoeften voldoet.

neo mobiliteit vervult al uw behoeften

Rolbeheer & integraties

Ons platform ondersteunt rollenbeheer, zodat u kunt configureren welke informatie zal worden gezien en door wie in uw bedrijf.

Het is ook klaar om te integreren met alle diensten van derden die u nodig hebt, zoals uw ERP, CRM, boekhoudsysteem, push-notificaties, analytics,…

Request demo

Probeer GRATIS en zonder verbintenis

We begrijpen dat je nog steeds sceptisch bent.
Dat zouden wij ook zijn!

Om u te overtuigen, stellen wij u voor om onze oplossing gratis uit te proberen. Gedurende 30 dagen krijgt u volledige toegang tot het platform & de app.
U kunt zelfs gratis een voertuig koppelen als u dat wilt! Na de proefperiode beslist u of u verder wilt gaan of wilt stoppen. Er worden geen vragen gesteld.

Probeer nu

we maken een verschil

Getuigenissen

Voordat ik de oplossing van Neo Mobility kreeg, had ik verschillende problemen met diefstal en vandalisme op mijn voertuigen. Nadat ik een tweede voertuig in het niets had laten verdwijnen, besloot ik dat ik concrete actie moest ondernemen.

Met de oplossing van Neo Mobility heb ik een volledig overzicht van mijn wagenpark en weet ik op elk moment waar elk voertuig is en wie er in zit. Ik weet nu zeker dat elk voertuig beveiligd is en dat als het voertuig zich verdacht gedraagt, ik bij de volgende stop de motor kan stoppen en de bestuurder de toegang kan ontzeggen.

Bovendien is het beheerplatform zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Ik bespaar gemiddeld 12,5 uur per maand op het beheer van mijn wagenpark in vergelijking met de vorige oplossing.

Ali M., M2A

Ik was op zoek naar een partner die zijn zaken kent en die mij de middelen zou geven om me op mijn eigen zaken te concentreren. Dit is precies wat ik gevonden heb met de Neo Mobility oplossing.

Ik zorg voor het operationele beheer van mijn wagenpark en zij leveren mij het softwareplatform en de applicatie om mijn klanten te bedienen.

Door de flexibiliteit van de oplossing kan ik werken in B2B, B2C en zelfs B2B2C.

Het carsharing platform blijft zich ontwikkelen en past perfect bij de groei van mijn bedrijf.

Sébastien B., Moovee Mobility

De twee woorden die ik zou gebruiken om mijn ervaring met Neo Mobility te beschrijven zijn ‘veiligheid’ en ‘klantervaring’.

Sinds ik in real time weet waar mijn voertuigen zich op elk moment bevinden, heb ik een veel groter gevoel van veiligheid. Bovendien was mijn team in staat om zeer snel met het product overweg te kunnen dankzij de zeer intuïtieve interface. Ook mijn klanten zeggen me dat ze heel tevreden zijn over de toepassing voor het beheer van hun voertuigen.

En aangezien de kosten van de oplossing in enkele maanden volledig werden afgeschreven door de winst in beheerstijd en in vermeden problemen, ben ik echt tevreden met deze investering.

Olivier B., LeaseClub

Expert in ons vakgebied

Sterk door 10 jaar ervaring in de mobiliteits- en car-sharing sector, is ons team perfect uitgerust om u de beste oplossing te leveren.

Gemaakt in de EU

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het hart van Europa en onze belangrijkste partners hebben allemaal hun basis in de EU.

Geen verbintenis

Wij bieden een maand per maand contract met de mogelijkheid om jezelf elke maand terug te trekken.

Bekijk onze oplossing in actie!

Klik op de knop om contact met ons op te nemen en een gratis demo van onze oplossing aan te vragen. Geen verbintenis, alleen een goede ervaring.

Vraag een demo

Hoe kunnen we u helpen?

We bellen je terug

Wilt u teruggebeld worden door een van onze adviseurs? Wij bellen u terug in minder dan 24 uur.

Laat uw informatie achter

Stuur ons een e-mail

Gebruik dit formulier om ons uw vraag per e-mail te sturen. U ontvangt een antwoord in minder dan 48 uur.

mail ons