Optimaliseer uw wagenpark, laat het niet slapen!

Behaal recordefficiëntie bij het beheer en de opvolging van uw dealerschap. Maak de standaardisering van uw werkmethodologie mogelijk en verbeter uw processen met een eenvoudige analyse van uw resultaten.

U zult in staat zijn om uitzonderlijke service te bieden en te werken aan het domineren van uw doelmarkt. Met de gegevens die u ter beschikking worden gesteld, kunt u verbeterpunten en uw sterke punten identificeren om ze optimaal te benutten.

Vraag een demo
Contacteer ons

Geschikt voor uw autohandel

Verbeter de manier waarop u uw dealerschap beheert met behulp van de meest geavanceerde technologieën!

Bespaar tijd

Bespaar tijd met een 100% digitaal beheer van uw intern wagenpark.

Bespaar geld

Verbeter uw inkomsten door nieuwe inkomsten voor uw auto’s te creëren met verhuur/sharing opties.

UX verbeteren

Verbeter de gebruikerservaring en -getrouwheid met een eigen app waarmee ze de status van hun auto kunnen controleren.

Hoe werkt het?

Onze oplossing kan u op veel verschillende manieren helpen:

Wanneer u het platform gebruikt, hebt u een realtime overzicht van de beschikbaarheid van uw auto’s en wordt het plannen van een boeking eenvoudig

Met de app en de aangesloten voertuigen kunt u uw bedrijf upgraden en uw klanten de mogelijkheid bieden uw auto’s zelf te reserveren voor kortetermijngebruik (carsharing) of middellange termijn (verhuur)

Hebt u ooit de frustratie ervaren dat u geld verliest met een “slapend wagenpark” of een slecht beheerd wagenpark? Zelfs als u zich er niet van bewust bent, kan uw dealerbedrijf zeker productiever en efficiënter zijn.

De NEO MOBILITY oplossing is ontstaan uit meer dan 10 jaar ervaring in de automobielsector en een geavanceerde studie in het beheer en de optimalisatie van wagenparken.

past bij elk dealership business’ model

Ons multimodale platform voldoet aan alle specifieke behoeften van uw bedrijf

Step 01

Step 02

Step 03

  • Stap 01

  • Stap 02

  • Stap 03

Kies voertuigtype(n)

Car
Truck
Bicycle
Motorcycle
Scooter

Stel uw werkingsmodel in

Dealer fleet/courtesy fleet
Book/rent business
Peer-to-peer sharing
Ready for electric cars
Station-based fleet
Free-floating fleet

Pas uw uitwisselingsplatform aan

Customization
Mobile apps
Management dashboard
Operational team apps
Back-end
API
3rd party integration

neo mobiliteit vervult al uw behoeften

Rolbeheer & integraties

Ons platform ondersteunt rollenbeheer, zodat u kunt configureren welke informatie zal worden gezien en door wie in uw bedrijf.

Het is ook klaar om te integreren met alle diensten van derden die u nodig hebt, zoals uw ERP, CRM, boekhoudsysteem, push-notificaties, analytics,…

Vraag een demo

het aansluiten van uw voertuigen is snel en eenvoudig

Connectiviteit & IoT

Ons platform is al geïntegreerd met verschillende telematicasystemen en kan worden gekoppeld aan elke andere IoT-oplossing die aan uw behoeften voldoet.

multi-vloot georiënteerd dashboard

Webportaal voor vlootbeheer

Dit is waarschijnlijk de meest geavanceerde fleet management tool die tot nu toe beschikbaar is voor het beheer van uw vloot(en), gebruikers, boekingen, prijsmodellen, data & rapporten, betalingssystemen, facturen, boetes,…

Het stelt u in staat om uw eigen wagenparken gemakkelijk te beheren. U hebt volledige controle over alle instellingen en wij helpen u om ze aan te passen wanneer het u uitkomt, zonder beperkingen.

volledig aanpasbare app

Mobiele app – iOS & Android

Onze mobiele app is gebruiksvriendelijk, snel reagerend en mooi, en biedt een eenvoudig en betrouwbaar mobiliteitsinstrument dat uw klanten tevreden zal houden.

onze app ondersteunt:

  • Alle soorten voertuigen

  • Allerlei soorten prijs- en betalingsmodellen

  • Onbeperkt aantal talen

  • “Professional/Private” modus (geschikt voor gedeeld gebruik door bedrijven)

  • En nog veel meer…

Probeer GRATIS en zonder verbintenis

We begrijpen dat je nog steeds sceptisch bent.
Dat zouden wij ook zijn!

Om u te overtuigen, stellen wij u voor om onze oplossing gratis uit te proberen. Gedurende 30 dagen krijgt u volledige toegang tot het platform & de app.
U kunt zelfs gratis een voertuig koppelen als u dat wilt! Na de proefperiode beslist u of u verder wilt gaan of wilt stoppen. Er worden geen vragen gesteld.

Probeer nu

we maken een verschil

Getuigenissen

Voordat ik de oplossing van Neo Mobility kreeg, had ik verschillende problemen met diefstal en vandalisme op mijn voertuigen. Nadat ik een tweede voertuig in het niets had laten verdwijnen, besloot ik dat ik concrete actie moest ondernemen.

Met de oplossing van Neo Mobility heb ik een volledig overzicht van mijn wagenpark en weet ik op elk moment waar elk voertuig is en wie er in zit. Ik weet nu zeker dat elk voertuig beveiligd is en dat als het voertuig zich verdacht gedraagt, ik bij de volgende stop de motor kan stoppen en de bestuurder de toegang kan ontzeggen.

Bovendien is het beheerplatform zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Ik bespaar gemiddeld 12,5 uur per maand op het beheer van mijn wagenpark in vergelijking met de vorige oplossing.

Ali M., M2A

Ik was op zoek naar een partner die zijn zaken kent en die mij de middelen zou geven om me op mijn eigen zaken te concentreren. Dit is precies wat ik gevonden heb met de Neo Mobility oplossing.

Ik zorg voor het operationele beheer van mijn wagenpark en zij leveren mij het softwareplatform en de applicatie om mijn klanten te bedienen.

Door de flexibiliteit van de oplossing kan ik werken in B2B, B2C en zelfs B2B2C.

Het carsharing platform blijft zich ontwikkelen en past perfect bij de groei van mijn bedrijf.

Sébastien B., Moovee Mobility

De twee woorden die ik zou gebruiken om mijn ervaring met Neo Mobility te beschrijven zijn ‘veiligheid’ en ‘klantervaring’.

Sinds ik in real time weet waar mijn voertuigen zich op elk moment bevinden, heb ik een veel groter gevoel van veiligheid. Bovendien was mijn team in staat om zeer snel met het product overweg te kunnen dankzij de zeer intuïtieve interface. Ook mijn klanten zeggen me dat ze heel tevreden zijn over de toepassing voor het beheer van hun voertuigen.

En aangezien de kosten van de oplossing in enkele maanden volledig werden afgeschreven door de winst in beheerstijd en in vermeden problemen, ben ik echt tevreden met deze investering.

Olivier B., LeaseClub

Expert in ons vakgebied

Sterk door 10 jaar ervaring in de mobiliteits- en car-sharing sector, is ons team perfect uitgerust om u de beste oplossing te leveren.

Gemaakt in de EU

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het hart van Europa en onze belangrijkste partners hebben allemaal hun basis in de EU.

Geen verbintenis

Wij bieden een maand per maand contract met de mogelijkheid om jezelf elke maand terug te trekken.

Bekijk onze oplossing in actie!

Klik op de knop om contact met ons op te nemen en een gratis demo van onze oplossing aan te vragen. Geen verbintenis, alleen een goede ervaring.

Vraag een demo

Hoe kunnen we u helpen?

We bellen je terug

Wilt u teruggebeld worden door een van onze adviseurs? Wij bellen u terug in minder dan 24 uur.

Laat uw informatie achter

Stuur ons een e-mail

Gebruik dit formulier om ons uw vraag per e-mail te sturen. U ontvangt een antwoord in minder dan 48 uur.

mail ons